Wat wij doen

Wij verbinden, inspireren en zorgen voor ontmoetingen zodat de leraar weer in het middelpunt staat binnen het onderwijs.

Om een duurzame verandering in het onderwijs aan te brengen zodat de leraar meer (werk)geluk ervaart, verbindt Lerarenpunt2210 leraren in alle geledingen van het onderwijs met elkaar. Leraren hebben de kans om andere leraren en onderwijsprofessionals te ontmoeten, te inspireren en te leren van elkaar. Op deze manier wil Lerarenpunt2210 beogen dat leraren zichzelf in het middelpunt zetten van het onderwijssysteem om vanuit eigen interesses en talenten verder te kunnen ontwikkelen. Zo kunnen leraren goed, betrokken en gezond functioneren wat ten goede komt aan henzelf, de kinderen en het onderwijs in het algemeen.

Kortom, Lerarenpunt2210 doet er alles aan om het (werk)geluk van de leraar te vergroten en het onderwijs een positieve boost te geven! 

Heb jij nu ook interesse om andere onderwijsprofessionals te ontmoeten? Kom dan naar een van onze ontmoetingen. En laat je inspireren, ontwikkel jezelf, verbind, ontspan en heb vooral plezier met elkaar!

Wil jij meewerken aan deze duurzame, positieve verandering in het onderwijs en de leraar samen met ons faciliteren? Sluit je aan en neem contact op!