Krachtig leren innoveren: Coaching - Training - Advies op maat

  • Heb je iemand nodig die je helpt om gezond en succesvol te pionieren? Dan kan ik je individueel als coach bijstaan.
  • Wil je in één dag jouw professionele leven een wending geven? Dat kan met de Slingerdag. Een bijzondere, weldadige dag waarin je met zelfgekozen steungroep een slinger geeft aan je werkende leven. Aan het eind van de dag weet je vanuit welke waarden, je welke kwaliteiten gaat inzetten en anders gaat doen.
  • Wil je samen met anderen, in een team, leren en pionieren? Dan kan ik jullie als groep bijstaan in de vorm van groepscoaching, een cursus of begeleiding bij een innovatietraject.

Na het eerste contact volgt een verkennend gesprek waarin we samen jouw/jullie vraag verhelderen. Dit eerste gesprek kan plaatsvinden op locatie of in De Meshallen, een inspirerende plek voor onderwijsvernieuwers in Wijchen.  In het eerste gesprek verkennen we het doel van de begeleiding en de inzet van ons beiden. In het geval van coaching, spreken we een aantal sessies af, met een startgesprek (bij voorkeur met leidinggevende) en evaluatiegesprek aan het eind. Ik maak een begroting van mijn investering (uurprijs vanaf €80,-). Als het eerste gesprek leidt tot een voornemen om samen te werken, maak ik een begeleidingsplan en offerte. Als dat akkoord is, gaan we samen aan de slag.

Hoe werken we samen?

Een traject met TeamKracht is altijd maatwerk en flexibel afgestemd op jouw/jullie vraag. Het is ook altijd een samenwerkingsproject, waarin we elkaar inspireren en vooruit helpen. De omgeving waarin je werkt en leeft, is cruciaal voor jouw ontwikkeling. We gaan daarom op zoek naar mensen in jouw omgeving die jou beïnvloeden: rolzenders. Dat kunnen je collega’s zijn, je leidinggevende, de leerlingen of je beste vriend. Hun perspectieven op jouw situatie, geven je dieper inzicht en steun in jouw leerweg. Dit is een voorbeeld van mijn systemische en oplossingsgerichte manier van werken. Ik werk het liefst met fysieke ontmoetingen, maar kan ook online begeleiden. Daarbij kan ik, vooral geschikt voor teams, naast beeldbellen ook gebruik maken van online programma’s zoals Miro waarmee je op een creatieve manier kan samenwerken en ontwerpen.

 Benieuwd naar mijn ervaring?

Voor de begeleiding rondom ‘Krachtig leren innoveren’ put ik uit jarenlange ervaring als adviseur bij een onderwijs adviesorganisatie en mijn eigen onderneming: TeamKracht. Met veel plezier en succes heb ik individuele leraren en teams gecoacht in professionele ontwikkeling, samenwerken en innoveren (met ict). Daarnaast heb ik ontwerpsessies in het onderwijs gefaciliteerd, netwerken opgezet en samen met twee collega’s de intensieve cursus ‘Dieper leren innoveren’ gegeven aan groepen aanstromende innovatie-coördinatoren. De slingerdag is een nieuw concept. De unieke interventie met inbreng van een steungroep, blijkt na een paar uitvoeringen erg waardevol en effectief.